Shopping cart
0kr

Bra tips för viktminskning nr3

bra tips viktminskning

Ändra tankesätt

Se dig själv som den du gärna vill vara i framtiden, ta god tid på dig att tänka igenom det och ta med alla detaljer för att skapa dig en tydlig bild. Med en målbild kanske tom en bild på någon du hittat på nätet kan vara en inspiration. Visa den bilden för dig själv, sätt den på kylskåpet och ha det som en påminnelse för dig själv varför du gör de förändringar du gör.

Viktminskning som fungerar

Viktminskning som fungerar över tid är lättast om man håller sig till det enkla, tex äter sig mätt på riktig mat istället för att småäta eller äta mat med mycket kalorier tex feta såser/hamburgare/pizza osv.

Hur skulle ditt liv se ut

Hur skulle du tänka om du redan nu hade nått ditt mål? Hur skulle du välja din mat? Skulle du gå, röra dig, tala, känna dig annorlunda än nu? Vad skulle du tycka om dig själv? Vilka kläder skulle du vilja använda och trivas i? Hur skulle du förhålla dig till andra? Vilka kroppsförnimmelser skulle du iaktta om du redan var där?

Tänk på ditt mål och din attraktiva framtidsbild. Vilken skillnad skulle det göra om du övade dig på att befinna dig i det nya tillståndet? Ju mer du övar dig på det du gärna vill uppnå, desto snabbare blir det en realitet.

Blogg om hälsokost Blogg om viktminskning Kost
Tidigare artikel
Bra tips för viktminskning nr4
Nästa artikel
Bra tips för viktminskning nr2