Shopping cart
0kr

Bra tips för viktminskning nr2

tips viktminskning nummer 2

Lär av andra som är smala

Forskning visar att kvinnor som är naturligt smala tänker annorlunda – och har ett annat förhållningssätt till mat – jämfört med många andra. Genom att agera som att du är en storlek mindre – så kan du också bli det!

Enklaste vägen är ibland att kopiera andra som är smala. Hur äter de/när och hur mycket. Lär av de som är smala, de har ett naturligt förhållande till vikt/mat/kropp. Kan du lära dig av dem hur de gör, ja då kommer du också få framsteg.

De äter lagom mängd

På en skala från ett till tio tenderar smala kvinnor att sluta äta vid sex-sju ungefär – medan andra fortsätter till åtta-tio på skalan. Det kan bero på att känslan av mättnad skiljer sig. Vissa nöjer sig med att bara vara mätt – medan andra vill bli proppmätta. Eller för att äta upp det som finns på tallriken helt enkelt. Genom att minska antalet timmar per dygn med intag av kalorier så kommer resultaten förbättras!

 

Blogg om hälsokost Blogg om viktminskning Kost
Tidigare artikel
Bra tips för viktminskning nr3
Nästa artikel
Bra tips för viktminskning nr1