Shopping cart
0kr

Bra tips för viktminskning nr1

bra tips för viktminskning

Viktminskning skall inte behöva vara varken svårt eller krångligt. Ibland blir viktminskning en återkommande procedur och då kan det vara bra att komma ihåg vad som fungerade bra tidigare och ta lärdom av det. Det underlättar om det finns en strategi och en tanke med de förändringar som skall ske. Då kommer resultatet bli bättre på sikt!

Vi vill dela med oss av några saker som fungerar.

1. När du handlar köp smarta och bra val kasta det dåliga hemma
Med stor sannolikhet kommer du äta det du har hemma. Så finns det godis/chips/kakor/bullar och andra energitäta livsmedel hemma, dvs sådant som har en massa tillsatt socker är sannolikheten stor att du kommer äta dem när suget slår till. Försök gå igenom ditt kök och rensa, handla istället hem kycklingfilé, ägg, baljväxter, och mängder med grönsaker som gör att du alltid har bra alternativ hemma för att äta något hälsosamt.

Lycka till!

Blogg om hälsokost Blogg om viktminskning
Tidigare artikel
Bra tips för viktminskning nr2
Nästa artikel
BANANPANNKAKA