Shopping cart
0kr

Annie – gick ner i vikt utan träning

ANNIES VIKTMINSKNING

“Gör ingen träning under den här veckan, går ändå ner 5kg på 7 dagar”

Hej

Jag heter Annie och är 53 år, detta är min berättelse och vikt-resa från 2021. Vill dela med mig av mina erfarenheter och berätta lite kort om hur jag upplevde det att gå ner i vikt med måltidsersättning, Kanske kan det inspirera andra och göra det lättare. Vet att vi är många som har IBS samt är känsliga mot gluten/laktos som söker bra produkter.

När jag började med produkterna och bestämt mig för att gå ner i vikt vägde jag 104,5 kilo, fördelat på 171 cm. Mitt mål – gå ner i vikt till 75kg.

Mitt första köp var måltidsersättning samt fettförbränning. Smakerna jag valde var Jordgubb, mintchoklad och Päron-vanilj. Köpte även fettförbränningsprodukten SLM Burn och en vit snygg shaker att mixa måltidsersättningarna med.

Första veckan bytte jag ut mina frukostar och kvällsmat mot måltidsersättningen, lunchen åt jag vanlig mat men fokuserar på att det skall vara nyttigt. Mår bra och gör ingen träning under den här veckan, går ändå ner 5kg på 7 dagar och gått från storlek 46 till 44!

Tappat  8,4 kg Från 27 september till idag 21 oktober, otroligt  gladare nu när jag kunde använda jeans stl 44, tack vare er verkligen att det hjälpte mig mycket med Staygood och kapslar. 

Efter det fortsätter jag i samma stil och har jag tappat ytterligare 7 kilo, mår jättebra och känner mig piggare än tidigare!

Köpt flera måltidsersättningar med Skinnyshake och fettförbrännaren SLM Burn, la denna gång till påsar med mix för proteinpannkakor.

Är överlycklig att jag hittat Staygoods produkter som passade för min mage och som hjälpt mig i min viktminskning, hade problem tidigare som nu blivit så mycket bättre. Det tidigare sockerberoendet av godis, glass har försvunnit, känner mig riktigt duktig som inte ätit nåt av dessa sötsaker på flera månader. 

Igår så valde jag en vaniljbulle till kaffet.  Vill ändå kunna unna mig lite gott ibland, det man får göra tycker jag!
Jag fortsätter med shakes och SLM-Burn tills jag når MÅLVIKT 75kg!
Tack att ni på Staygood finns???????? / Annie

Kunderna berättar
Tidigare artikel
Gå ner i vikt med måltidsersättning
Nästa artikel
Janina minskade midjemåttet 6cm