Shopping cart
0kr

Janina minskade midjemåttet 6cm

testat måltidsersättning

“Eftersom jag är vegan ville jag prova Skinnyshake”

Hösten 2020 kände jag att det fick vara nog! Efter mitt första barn hade min hälsa sjunkit till en nivå som kändes som botten. Jag var överviktig, och hade precis noll ork! Ingen bra kombination när man behöver energin på topp för att orka med allt som krävs och ta hand ett energiskt barn!

Jag ville ersätta minst en måltid med något bättre. Eftersom jag är vegan så ville jag prova Staygoods måltidsersättning. Som jag till min glädje såg är veganska, men som också innehåller bra näringsämnen.

Jag provade några olika smaker, men fastnade för vanilj & päron-smaken. Den blandar jag med 3dl vatten, 1dl havremjölk och 2 skopor pulver i shakern.

Dricker detta främst till frukost. Men även lunch ibland. Jag hade en ganska trög start, då jag hade svårt att släppa gamla vanor. Men till slut klarade jag det, har på mindre än 2 månader minskat över 6cm runt magen utan att faktiskt ha tränat ett dugg. Rätt fantastiskt om jag får säga det själv!

Men till slut klarade jag det, har på mindre än 2 månader minskat 6cm runt midjan

Denna förändring med kosten att använda måltidsersättning, har gjort att min ork är tillbaka. Min kropp har också blivit mer hälsosam i vikt. Jag är verkligen på väg till en för mig både friskare och bättre form!

“Sakta men säkert kan vi nå ett hälsosammare liv”

Jag är så nöjd, och kommer definitivt fortsätta med dessa shakes! För mig har det varit viktigt att ta det i en hanterbar fart, annars kan jag lätt ge upp. Dessa shakes är för mig något hållbart, och som jag kommer fortsätta med en lång tid framöver.

Hoppas mina ord kan inspirera andra att våga testa och ge det ett försök, sakta men säkert kan vi nå ett hälsosammare liv ????

/Janina

Kunderna berättar

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Previous reading
Annie – gick ner i vikt utan träning
Next reading
Sandra gick ner 5kg på 17 dagar med måltidsersättning