Shopping cart
0kr

Sandra gick ner 5kg på 17 dagar med måltidsersättning

gick snabbt ner i vikt med måltidsersättning

“Dom här produkterna fungerar och är enkla att använda”

Min resa att gå ner i vikt började på våren 2021 i februari. Några kvällar innan satt jag framför skärmen och googlade på olika produkter vad som var bäst för att gå ner i vikt. Ville testa måltidsersättning, men var osäker på vilken och hur många och hur ofta osv.

Hittade Staygood, och produkterna med måltidsersättning samt Garcinia och Raspberry Ketone såg bra ut. Kändes som att det kunde passa mig och mina mål. Läste noga om dom och bestämde mig för att prova.

Den dagen när min resa startade vägde jag 75 kg. Alldeles för mycket för mig, då jag brukar väga någonstans runt 60 kg. Jag påbörjade dieten och startade mina dagar med kapslar Garcinia Cambogia och Rasperry Ketone, samt med måltidsersättning (drack 1 shake med 2 skopor pulver blandat med vätska). Detta var min dagliga frukost!

Till lunch åt jag mat med väldigt lite kalorier och kolhydrater, även sista dosen för dagen med kapslar Garcinia Cambogia och Raspberry Ketone togs samtidigt. Till middag åt jag måltidsersättningen Skinnyshake. Varierade dessa shakes med att dricka olika smaker, föredrog choklad och mint-choklad. Blandat med vatten eller mjölk, med mjölk blir den lite sötare och fylligare!

Jag är inte så förtjust i att träna på gym eller träning, men jag gör det ibland. Jag älskar däremot promenader utomhus i det sköna vädret, så det blev en del promenader också!

Redan efter 17 dagar vägde jag ca 70kg! Jag kan inte beskriva den känslan av stolthet och glädje som jag kände då!

Resultatet kom snabbt! Redan efter 17 dagar vägde jag ca 70kg! Jag kan inte beskriva den känslan av stolthet och glädje som jag kände då! Jag kommer att fortsätta med samma upplägg tills jag når min drömvikt ???? Jag rekommenderar starkt att dom som har problem med vikten att testa måltidsersättning och komplettera med fettförbränning!

“man märker kanske inte alltid skillnad på en vecka, men dom här produkterna fungerar och är väldigt enkla att använda”

För mig var det viktigt att se resultat och känna att jag var på rätt väg. Man märker kanske inte alltid skillnad på en vecka, men dom här produkterna fungerar och är väldigt enkla att använda. Att inte ge upp när det är som tyngst är viktigt, det kommer att löna sig!

Det här är min resa och hoppas att det kan vara som inspiration till andra????

/Sandra

Kunderna berättar
Tidigare artikel
Janina minskade midjemåttet 6cm
Nästa artikel
Fettförbränning – så här lyckas du