Shopping cart
0kr

Fettförbränning – så här lyckas du

Fettförbränning

Hur många gånger har du försökt gå ner i vikt eller få bort fettet runt magen eller valkarna på överarmarna. Kanske är du kvinna och försökt gå ner i vikt till bröllopet, eller man och kämpat med ölmagen men inte lyckats.

 

Vill du lyckas med att gå ner i vikt?

Jag har tränat hela mitt liv och det har varit även många sporter som fotboll och hockey m,m, men styrketräningen är något jag kört utan uppehåll under alla år.

 

I så många år kämade jag för att få till formen, jag tränade tung styrketräning/lätt jag provade ryska scheman jag provade crossfit ja allt utan att lyckas med att nå det utseende jag eftersträvade och hade som ideal.

Till sist var jag tvungen att ställa mig själv mot väggen – vad är det som inte fungerar? Vad är det som gör att träning 7 dagar i veckan, ibland 2-3ggr per dag inte får mig att nå målet!

 

Jag hade ju provat att träna mer och tom flera ggr per dag, jag hade provat att öka proteinintaget. Provat att utesluta godis/pasta/ris osv. men inget hjälpte mig nå målet!

 

Tills jag kom på vad det var som i mitt fall slog undan benen på att gå i mål! det visade sig vara äldigt enkelt (det är det alltid när man har facit)!

I alla år har jag hört hur viktigt dte är med en rejäl frukost! Dagens viktigaste mål, hört dne förut? Jag levde efter den. Havregrynsgröt (oftast fibergröt). Lättmjölk och kanel. Kanske någon macka men alltid ett antal ägg. En äggula och kanske 3 äggvitor.

 

Sedan mellanmål typ proteindrink eller

annat. Efter det en klassisk lunch med matlåda eller mat ute. Vanlig husmanskost! Sedan mellanmål och sen kvällsmål (även här lagad mat). Inte onyttig mat, men lagad vanlig kost. Ofta kyckling ris!

Men…det fungerade inte. Jämt hungrig efter mer mat, alltid grinig när jag inte fick mat var tredje timma(riktig mat).

Så jag funderade, kan det vara så att det inte har den effekt jag trott med styrketräning? Kan det vara så att proteinsyntesen är bäst 8-12 timmar efter passet och det är då man ska ta mycket inte frukost lunch osv.

 

Så jag började hoppa över frukosten eller eller ta en shake bestående av skinnyshake / 1/2 dl flytande äggvita från affären(finns på flaska bland kylvaror) och blanda med vatten. I kombination använde jag SLM Burn.

Sedan 250g kvarg till mellanmål (osötad med 11g protein per 100g), även till lunch 500g kvarg

 

Okategoriserade
Tidigare artikel
Sandra gick ner 5kg på 17 dagar med måltidsersättning
Nästa artikel
VÄRSTA MYTERNA OM FETTFÖRBRÄNNING