Shopping cart
0kr

Nyttigaste chokladbollarna

nyttigaste chokladbollarna

nyttigaste chokladbollarna

Nyttigaste chokladbollarna

Här finner du recept på de nyttigaste chokladbollarna med proteinpulver. De man köper ute i butiker är oftast fullproppade med socker och E-ämnen. Så vi har valt en smarrig variant av nyttiga ingredienser och blandat med måltidsersättningen SkinnyShake. Dessa proteinbollar passar perfekt som uppladdning inför träningen, eller som ett nyttigare alternativ till fikabrödet på jobbet. Kort sagt ett bra komplement till de varianter man annars kan köpa i butikerna fulla med socker och palmolja.

Nyttigt recept på chokladbollar med proteinpulver:

1dl proteinpulver typ skinnyshake länk här:

2-3 matskedar havregryn

1 matsked chiafrön

1 matsked jordnötssmör

1 tesked kokosolja

1 matsked kokosflingor

1 matsked kakao

3 matskedar vatten

Gör chokladbollarna så här:

Blanda allt i en bunke, rör igenom ordentligt med en slev eller sked tills allt blandat sig. ställ in bunken med smeten i kylskåpet minst 15 minuter. Tag ut smeten och börja rulla chokladbollarna i händerna tills de är jämna och fina. Rulla sedan chokladbollarna i kokos på en tallrik. Klart!:-) Storlek på bollarna kan man välja själv, men de blir väldigt mättande. Så vi brukar göra dem i storlek av en köttbulle.

Om du vill variera ingredienser så finns det mängder av recept på chokladbollar på Google. Bara å söka sedan baka dina smarriga recept.

För att göra egna nyttiga chokladbollar så kan du köpa proteinpulvret och måktidsersättningen SkinnyShake här: Länk

Blogg om hälsokost Nyttiga recept
Tidigare artikel
Skinny Shake
Nästa artikel
Proteinpulver