Shopping cart
0kr

Skinny Shake

skinny shake

skinny shake

Skinny Shake

Skinny Shake måltidsersättning är ett bantningspulver och proteinpulver för att ersätta måltider när du vill gå ner i vikt, men denna goda proteinrika shake kan också användas som PWO före träning. Den har en hög nivå av protein och kan även efter träning användas för att fylla på depåerna i kroppen. Men för de som tränar tung styrketräning rekommenderas ett så kallat proteinpulver med minst 75% protein.

Bantningspulver för dig som vill gå ner i vikt snabbt

Skinny Shake är en pulverdiet och svensk tillverkad måltidsersättning som passar båre män och kvinnor som vill gå ner i vikt snabbt. Detta bantningspulver innehåller endast 2% sötningsmedel. Som jämförelse innehåller det mest kända märket i Sverige mer än 14 gånger så mycket sockerarter, vilket väljer du?!

Skinny Shake är:

Laktosfri

Glutenfri

Utan onödiga tillsatser

Sötad med extremt lågt innehåll av sötningsmedel

Lämplig även för veganer

 

Köp Skinny Shake måltidsersättning i chokladsmak här online. https://staygood.se/produkt/skinnyshake-maltidsersattning/

Blogg om hälsokost

Comments

 • Camilla ,

  Så god och mättande

 • Leave a Comment

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Previous reading
  Green Coffee Bean är snart här!
  Next reading
  Nyttigaste chokladbollarna