Shopping cart
0kr

Test av Skinnyshake på Moa Örnbergs blogg

skinnyshake test

skinnyshake test meal replacement

Test av Skinnyshake med Moa Örnberg

Moa Örnberg har testat den nya måltidsersättningen SkinnyShake och skrivit på sin blogg om hur hon upplever den. Moa är en träningsmotiverad tjej bosatt i Bollnäs med ett stort intresse i gym/fitness men även för produkter inom hälsa och träning. I sitt test av SkinnyShake beskriver hon sin upplevelse kring känsla och smak.

Vi får just nu många förfrågningar om SkinnyShake från dem som tränar mycket och ofta, men även dem som inte tränar alls efterfrågar produkten. Fördelen är att den passar alla som vill gå ner snabbt i vikt. Proteinpulver är ju så lätt att bära med sig, vill man fylla på depåerna efter träningen så är allt som krävs lite vatten att fylla sin shaker med.

Oavsett nivå och mål är det intresse för att testa denna produkt, dels eftersom den med sin laktos och glutenfria innehåll passar i stort sett alla. Men också för att den har så lågt innehåll av sötningsmedel, men ändå är så god!

Du kan läsa mer Skinnyshake test här: https://ornberg.blogg.se/2015/october/staygood.html 

Här kan du köpa produkten till bra pris: https://staygood.se/produkt/skinnyshake-maltidsersattning/

Samarbete
Tidigare artikel
Proteinpulver
Nästa artikel
Följ oss på Instagram