Shopping cart
0kr

Godaste måltidsersättningen

Godaste måltidsersättningen

Godaste Måltidsersättningen!

SkinnyShake är en måltidsersättning som är både glutenfri och mjölkfri, passar även för dig som inte tål gluten celiaki(glutenintolerans) eller som är laktosintolerant. Skinnyshake choklad är den godaste måltidsersättningen vi provat, prova den du också! Vi vill gärna höra vad du tycker!

Snabb viktminskning

Med vår måltidsersättning kan du få en snabb viktminskning. Men det passar inte alla att gå ner snabbt i vikt, eftersom man kan riskera tappa även en del muskelmassa om viktminskningen går för snabbt.

Pulvret i måltidsersättningen är lätt att blanda och lösa upp med vatten, mjölk eller tex kokosmjölk. Konsistensen blir bäst tycker vi om man tar en skopa pulver och blandar med ca 2,5 dl vatten. Sedan skakar man shakern ordentligt och efter ca 20 sekunder är det bara att dricka.

Glutenfri och mjölkfri!

Denna måltidsersättare/pulverdiet är mjölkfri, lämplig för alla men passar även dig som söker en glutenfri eller mjölkfri måltidsersättning. Vår godaste måltidsersättning har lågt innehåll av sötningsmedel, sötningsmedlet understiger 2%. Vårt mål var att tillverka den godaste måltidsersättningen i sverige utan att tumma på kvalité. Vår shake har en härligt frisk god smak av choklad och utan att bli så där kemisk som vissa pulverdieter. Kort sagt helt perfekt!

Du kan se recensioner samt köpa den här: https://staygood.se/produkt/skinnyshake-maltidsersattning/

Blogg om hälsokost
Tidigare artikel
Följ oss på Instagram
Nästa artikel
Viktnedgång – så går du snabbt ner i vikt!