Shopping cart
0kr

Rosa snygg shaker!

snygg rosa shaker

snygg rosa shaker

Rosa snygg shaker äntligen i lager!

Äntligen har vi fått påfyllning av den snygga rosa shakern från StayGood. Denna modell av shaker är framtagen av proffs och i högsta tänkbara kvalité. Läcker neonrosa färg på alla 3 detaljerna som flaska, topp och lock.

Köp en proteinshaker i läcker neonrosa

Denna shaker fungerar lika bra som vattenflaska eller proteinshaker, den håller garanterat tätt och är tillverkad i allergifri plast. Den tål maskindisk och kan tom värmas i mikrovågsugnen. Denna modell vi har är i mellanstor storlek 500 ml, det är en smidig modell på shaker som kan användas på gymmet eller på kontoret för att imponera på kollegorna.

Köp en riktigt snygg rosa shaker av oss på StayGood och du får en vän som håller länge! Köp shakern här online https://staygood.se/produkt/shaker-pink-500-ml/

Blogg om hälsokost

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Previous reading
Kladdkakemuffins recept
Next reading
Tidning på köpet!