Shopping cart
0kr

Tidning på köpet!

staygood-topphalsa

staygood-topphalsa

Kampanj köp få en tidning på köpet!

Vår kampanj just nu i februari är att alla som köper 2 produkter eller fler en tidning utan kostnad. Tidningen är från populära hälso och träningsmagasinet Topphälsa. Där kan du läsa om 5:2 dieten, Charlotte Pirellis tips på övningar, inspiration om yoga och vad du bör satsa på för mat. Även spännande läsning hur man undviker de tio vanligaste misstagen vid viktminskning.

Magnus Carlsson från bandet Barbados tipsar om sin träning och hur han hanterar socker!

I detta nummer från Topphälsa får vi följa Magnus Carlsson under hans vardag bland resor och träning. Magnus lever ett aktivt liv och är ständigt på resande fot. Det gör att träning och kost varierar från dag till dag, Magnus berättar om hans tips på hur han får detta att fungera.

Så utnyttja vår kampanj och köp 2 produkter-få detta nummer av tidningen Topphälsa utan kostnad! Gäller i februari 2015!

Blogg om hälsokost
Tidigare artikel
Rosa snygg shaker!
Nästa artikel
Raspberry Ketone för snabb viktminskning