Shopping cart
0kr

Proteinpudding

proteinpudding

proteinpudding

Proteinpudding

Ett riktigt gott recept på Proteinpudding med högt proteininnehåll. Vi har valt en variant med smak av choklad men det går naturligtvis att variera. Vårt recept innehåller äggvita så man kan även prova utan vid allergi.

Recept god Proteinpudding:

Innehåll/ingredienser Proteinpudding:

Skinnyshake måltidsersättning 1 skopa ca 30g. Köp den här https://staygood.se/produkt/skinnyshake-maltidsersattning/

Kakao 2 tsk

Kokos 2 msk

Äggvita 1st

Vatten 3 msk

Gör så här:

Blanda alla torra ingredienser i en bunke/tallrik, rör om ordentligt tills blandat sig. Tillsätt sedan vätskor som äggvita/vatten. Rör om igen! Sätt in i micron och köp på full effekt. Vi tyckte att 45 sekunder var lagom men det varierar så håll koll och prova dig sakta fram! Den blir lite fastare i kanterna sedan mjuk i mitten. Ställ in Proteinpuddingen i kylen i minst en timma. För större sats dubbla tex allt i receptet.

Vi spetsade vår variant på Proteinpudding med lite Vanillinsocker ca 1/2 tsk. Det behövs egentligen inte men kan ge lite extra rundhet i smaken. Eller kanske slänga på lite proteinglass, eller varför inte härligt gott jordnötssmör.:-)

 

 

Blogg om hälsokost Nyttiga recept

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Previous reading
Recept på Glutenfria och Laktosfria Proteinpannkakor
Next reading
Green Coffee Bean är snart här!