Shopping cart
0kr

Bantningspulver

bantningspulver

Bantningspulver

Bantningspulver och pulverdieter  som det också kallas har i alla tider varit omskrivet och högt debatterat. Vi själva förespråkar gärna denna typ av viktminskning och ser den som ett skonsamt och långsiktigt bra ändamål för att gå ner i vikt. Bantningspulver är en typ av proteinshakes som ersätter frukost/lunch eller middag, med hjälp av att bantningspulvret har ett lägre antal kalorier per måltid än vanlig mat. Så understiger alltså det totala intaget av kalorier per dag det din kropp förbränner. På så vis går du ner i vikt! Ganska enkel matematik med andra ord.

bantningspulver är världens enklaste diet, välj valfri variant och blanda i en shaker sedan drick och det är klart. Det innebär att du kan ha det med dig oavsett om du arbetar på kontor/byggarbetsplats eller vandrar i skogen. Du behöver alltså inte stå i köket eller vara på gymmet.

Bantningspulver en diet för snabb viktminskning?

Om man har bråttom att gå ner i vikt så kan bantningspulver vara lösningen för dig, men vad är snabbt och vad är normal tid för viktminskning kort sagt vad kan man förvänta sig utan att känna sig lurad? Det är oerhört individuellt när det kommer till bantning, utgångsläget ser ofta väldigt varierat ut, om man tränar eller inte påverkar resultatet så klart i stor utsträckning. Det är inte säkert att snabbt alltid är det bästa, vad är vitsen om man tex snart går upp igen så fort man upphör med dieten? Så välj en variant av bantning som håller i längden.

Pulverdiet tillsammans med fettförbränning?

Kan man använda måltidsersättning och annan pulverdiet samtidigt som fettförbränning? Ja absolut! Men viktigt är att inte tappa bort sig och mixa för många olika produkter, risken är att du inte vet vad som ger vad till slut.

Har du bestämt dig för att gå ner i vikt, och nu vet tillräckligt för att köra igång. Då får vi önska dig lycka till och nämna några sista visdomsord. Kombinera gärna produkter för viktminskning med träning, det är den effektivaste blandningen för ett lyckat recept. Och glöm inte att ha kul!

Laktosfritt proteinpulver

Det har efterfrågats bland våra kunder och efter ett års arbete kunde vi äntligen lansera SkinnyShake som är helt laktosfritt och glutenfritt proteinpulver. Basen i shaken är soyaprotein och smaken är inte så kemisk som vissa andra pulverdieter, tvärtom den smakar som en mindre söt Oboy enligt kunderna och det får väl anses som ett gott betyg.

Gå ner i vikt snabbt

Många har en önskan om snabba resukltat, att man med bantningspulver kan gå ner i vikt snabbt är ett känt faktum. Det som är problemet för en del kan vara att det är påfrestande att vara mer hungrig än man brukar, särskilt till en början. Det brukar dock lugna sig efter några dagars fastande.

Bantningspulver och shakes tillsammans med träning?

Köp vårt laktosfria och glutenfria pulverdiet/bantningspulver SkinnyShake här för snabb viktminskning: Länk tryck här!

Blogg om hälsokost

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Previous reading
Viktnedgång – så går du snabbt ner i vikt!
Next reading
Rabattkod StayGood